HAKKARİ / YÜKSEKOVA - KAMIŞLI KÖYÜ ANAOKULU

05319238342
Karlı Köyü Kamışlı Köyü Mezrası Kamışlı Köyü Anaokulu Yüksekova/ HAKKARİ
Vizyon
Öğrenilen fakat pratiğe geçirilmeyen tüm çalışmaların pratiğe dönüşmüş halinin örneği olarak kurum çatısını aşıp gökyüzü altındaki tüm insanlara eğitimcileri, çalışanları, aileleri ve yetiştirdiği çocukları ile mutluluk, başarı ve hayat sunan bir kurum olmaktır.
Misyon
Güvenli ve ruh sağlığı yerinde çocuklar yetiştirmek için insanın gelişim özelliklerini bilen, yaşam sevincini yitirmemiş olan eğitimcileri, önceliğimiz de geleceğimiz de çocuklar diyen çalışanları,davranışlarında tutarlılık ve süreklilik kazanan ailelerimiz ile Kamışlı Köyü Anaokulu kurumu olarak zor durumlardan imkanlar yaratarak, başladığımız yeri göremeyecek kadar ilerlemiş olmanın ve hiç yorulmadan koşmaya devam etmenin heyecanını ilk gün ki gibi hissediyoruz.
08.30-13.30
Metro Ethernet
Ulaşım
Yüksekova merkezden okulumuza ulaşım taksi, öğretmen veya köy servisleri ile sağlanmaktadır.
Yüksekova merkezden yarım saat aralıklarla köy servisleri hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yüksekova merkeze 18 km uzaklıkta olan Kamışlı Köyü´nün girişinde yerini almaktadır.
Yüksekova ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Damla Projesi